Premier (delt ut i 2020)

Under familiefesten vil du få være med på noen veldig spennende utfordringer, og må komme frem til hva du tror resultatet blir i de ulike konkurransene som presenteres. Du vil da ha mulighet til å vinne mange spennende premier for hele familien.

Her vil du etter hvert finne en spennende oversikt over premiene du kan vinne. Denne listen vil oppdateres fortløpende inn mot arrangementet.

Helikoptertur for 5 personer

En fantastisk mulighet til å bli kjent med Møre og Romsdal på en helt ny måte. Nord Helikopter har base på Vigra, og du har på familiefesten mulighet til å vinne en tur for 5 personer i 30 minutt. En fantastisk opplevelse du aldri komme til å glemme.

Mer info om Nord Helikopter

Opphold for en hel familie på Finnøy Havstuer

Finnøya er en helt fantastisk plass ute i havgapet med en nydelig mulighet for å få en god opplevelse for hele familien. Premien inkluderer overnatting i familierom 1 natt inklusiv inngang til badelandet Håp i Havet, frukost og 2-retter middag (egen barnemeny). Familierommet har oppholdsrom med sovesofa som slås ut når det er på tide å legge seg. Sengetøy er klart. Soverommet er hems med twin-seng og mulighet for å sette inn ekstraseng/barneseng (to voksne og inntil tre barn).

Signerte drakter

Noen er så heldige at de en gang i livet vinner en signert drakt, men denne gangen har du mulighet til å vinne 3 signerte drakter på en gang! Både drakten til Kristiansun, Aalesund og Molde med spillernes signeringer kan bli din, så gjør deg klar for å finne ut hvordan du kan vinne disse under årets familiefest.

Familiepakke på Høyt & Lavt i Molde

Få en fantastisk opplevelse i det nyåpende klatreanlegget til Høyt & Lavt i Tusten (Molde) sammen med hele familien. Under familiefesten kan du vinne et gavekort for hele familien (2+3 fra samme husstand) og boltre dere i denne nyåpnede klatreparken med mye spenning og moro.

Familiepakke på Atlanterhavsparken

Utenfor Ålesund ligger det en veldig populær familieattraksjon i form av Atlanterhavsparken. Her kan dere oppleve mye fantastisk både for store og små. Under årets familiefest kan du vinne en familiepakke (2 voksne og 2 barn) som gir dere mulighet til å bli bedre kjent med det som flere ganger har blitt kåret til Nordens beste akvarium.

Gokart i Malmedalen

15. juni åpner Malmedalen Gokartutleie, og nå har du mulighet til å vinne en fartsfylt mulighet til å få dette med deg som premie! Under familiefesten kan du vinne et gavekort på 6×10 minutt som du kan bruke sammen med familie eller venner. En opplevelse du sent kommer til å glemme!

Curling i Arena Nordvest

Noen idretter har du kanskje prøvd mye, men curling er ikke nødvendigvis blant disse. Likevel er det en utrolig morsom ting å prøve, og det kan du nå vinne et gavekort til. Da kan du ta turen til Kristiansund og få med deg 7 personer til for å kjøre igang en runde med curling i Arena Nordvest!

Gavekort på Espresso House

Tenk å kunne gå på en café og vite at du ikke trenger å tenke på regningen. Espresso House stiller med et gavekort på 1000 kr som kan brukes fritt på alle deres cafeer. Det kan du få mye god kaffe og mat for!